Wij Elanto SchilderS hebben veel te bieden!

Wij kunnen voor u een onderhoudssysteem samenstellen waarbij uw woning periodiek wordt gecontroleerd en onderhouden. Als onderhoud op tijd wordt uitgevoerd, wordt slijtage van vitale dure bouwdelen met jaren uitgesteld of zelfs helemaal voorkomen.

Uw auto gaat regelmatig naar de garage, terwijl die steeds minder waard wordt. Terwijl een goed onderhouden huis alleen maar in waarde stijgt. Gebruik deze aardevermeerdering slim om uw huis periodiek vakkundig te laten onderhouden. Dit verdient zich absoluut terug.

Offerte aanvragen

Spuitwerk heeft als belangrijk voordeel dat de afwerking mooi glad is met een constante laagdikte van de aangebrachte verflaag en snel en kostenbesparend is .t.o.v. traditioneel handwerk met de kwast of roller.

Voor spuitwerkzaamheden bent u ook bij ons aan het juiste adres. Radiatoren, meubelen, deuren of complete keukens worden vakkundig weer voorzien van een nieuw, goed beschermend en kleurig verf jasje.

Meer weten?

Wandafwerking is er in vele mogelijkheden van gladde wanden tot muurschilderingen. Daarnaast leveren en verwerken wij vakkundig wandafwerkingsproducten zoals behang, sierpleister en glasweefsel (scan) in diverse motieven. Daarnaast werken wij ook wanden af met mengkleuren muurverf als spuitwerk.

Offerte aanvragen

Glas en een goed advies… Er bestaan honderden soorten glas met allemaal zeer uiteenlopende eigenschappen. Naast gewoon vlakglas kunt u kiezen uit isolerend glas, glas met een zonwerende coating, sierglas, hardglazen deuren en glas in lood. Elanto is in staat dit zowel te leveren als te plaatsen.

Tevens kunt u bij ons elk gewenst motief glas, door u zelf ontworpen, laten vervaardigen bij Elanto. Laat u door ons adviseren over uw wensen.

Meer weten?

    Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.